WiseOwl hengekøyene for barn er laget av nylon-silke, også kalt fallskjerm-materiale (100% nylon). Materialet er solid, elastisk, pustende og komfortabelt. Ingen press punkter når man ligger i hengekøyen. Elastisiteten i dette stoffet sørger for at hengekøyen former seg perfekt etter kroppen, noe som gir svært høy komfort. Denne typen stoff er også svært slitesterkt.

Den er enkel å henge opp og kan brukes på tur, i hagen og på hytta. Den passer like bra til avslapping som til overnattinger eller lek og moro.

Justerbart opphengs tau og kroker medfølger, 2 stykk nylontau på 2,74 meter. Den integrerte baggen fungerer som en praktisk lomme når man har montert hengekøyen. Takket være den store størrelsen kan barna ligge på tvers, langs eller diagonalt. Hengekøyen er laget av reiseglade, for reiseglade.

Den er maskinvaskbar på 30 grader og har god holdbarhet. Hengekøyen har lav vekt, og en kapasitet på 180kg. Det er trelags søm, dette for overlegen styrke. Hengekøyen er 182 cm lang og 106 cm bred.

Barna vil elske den! 

For mer informasjon kontakt Vivian Wee

Andre kunder kjøpte også disse


Finn fraktkostnader