Wee Våre tilbud

Denne vinsjen er den perfekte løsningen for jegere, skogbrukere, båtførere, snøscooter- og ATV-brukere, samt andre som trenger en kompakt og bærbar vinsj for løfting og trekking. Vinsjen er utstyrt med en pålitelig Honda 4-takts GX-50 motor, som gir kraftig ytelse og lang levetid. Med en trommelstørrelse på 76 mm kan vinsjen håndtere opptil 700 kg, og kapasiteten kan dobles ved bruk av en trinse.

Vinsjen opererer med en effektiv hastighet på 12-15 meter per minutt og har en girutveksling på 160:1, som gir høy trekkraft med lavt energiforbruk. Reduksjonsgiret er laget av slitesterk aluminium-magnesium legering, noe som sikrer lang holdbarhet, mens det høystyrke nylon tauet tåler store belastninger. Vinsjen er også utstyrt med et anti-revers trommel clutch-lager, som sørger for sikker og pålitelig drift.

Med sine kompakte mål på 37x30x25 cm og en vekt på kun 10,5 kg, er denne vinsjen enkel å transportere, og den er designet for kontinuerlig bruk uten avbrudd. Dette gjør den til et uvurderlig verktøy for krevende utendørsoppgaver, hvor en pålitelig og allsidig vinsj er avgjørende.

Andre kunder kjøpte også disse


Finn fraktkostnader