Alutile kan tilby et av markedets beste løsninger for vedlikeholdsfrie og brannsikrefasadeplater. Dette er plater du kan benytte på mange bruksområder, som fasade til alle typer bygg, innvendig- eller utvendig til vinterhagen, i boder, garasje og til tak m.m.

Alutile fasadeplater er topp- og bunnplater av aluminium hvor du selv kan velge blant ulike kjernematerialer, som for eksempel Standard PE (Polyetylen) klasse D, FR (Brann sikker klasse B) eller aluminiumkjerne klasse A.

Fasadeplatene er laminerte konstruksjoner med to lag aluminium og en kjerneplate av plast i midten. Dette gjør platene veldig stive og slagfaste samt at vekten utgjør bare 50 prosent sammenlignet med de fleste andre fasadeplater på markedet.

Platene er vedlikeholdsfrie samtidig som de er et fleksibelt byggemateriale med svært høy kvalitet. Våre kunder foretrekker Alutile fasadeplater med bakgrunn i pris, kvalitet og muligheter. Som muligheten til å lage flotte løsninger for vindu- og dørsmyg, over gesims, rundt hjørner o.l.

Platene former du veldig enkelt på byggeplassen med overfres.
Vi lagerfører nå standard plater i størrelse 120 x 240 cm i følgende farger:

• HT-131 Sølv – RAL 9006
• HT-137 Grå – RAL 7039
• HT-438 Antrasitt – RAL 7016
• HT-446 Hvit høyglans – RAL 9003 (tillegg på 20,– /kvm)
• HT-693 Hvit matt – RAL 9003
• HT-943 Sort – RAL 9004

Ønsker du plater i andre farger, produserer vi også dette innen 9 til 10 uker.

Ved interesse kontakter du:
Sigbjørn W. Olsen
Salgsleder Alutile AS
sigbjorn@alutile.no
Tlf: 90120280

Andre kunder kjøpte også disse


Finn fraktkostnader