Optima Twincoil OTC dekker varmtvannsbehovet for ca. 6 personer og varmebehovet i boliger opptil ca. 400 m² i en enkelt enhet. Optima Twincoil OTC passer for varmepumpe med varmtvannsprioritering inntil 15kW, ved hjelp av den store heteflaten (2,6 m²) på varmeveksleren i varmtvannstanken.

Rustfri buffertank på 85L med mulighet for tilkobling mot ≤ 12 m² solfangere, ved hjelp av ytterligere en varmeveksler (0,7 m²). Samt 9kW el-driftsmulighet som gir varmepumpen optimale driftsforhold og full energifleksibilitet for fremtiden. OTC har elektrisk varmeelement i bunn av tanken for sikring mot bakterievekst (styres eksternt). Elementet kan også brukes som nødvarme for VP. Blandeventil kan enkelt ettermonteres som tilleggsutstyr.

Dette er avanserte og energieffektive tank-i-tank produkter, med skumisolering og patenterte løsninger for å øke varmtvannsproduksjonen fra varmepumpe. Optima serien integrerer både varmtvannsbereder, rustfri buffertank og varmevekslere i en enhet, og tar minimalt med plass.

For mer informasjon kontakt Geir Leknes

Andre kunder kjøpte også disse


Finn fraktkostnader