Kraftig salgsøkning etter Dyrsku’n

Kraftig salgsøkning etter Dyrsku’n

Flere vedmaskiner, beitepussere og gravere er om kort tid mangelvare hos Norges største nettforhandler av maskiner og utstyr. – Høsten har gått over all forventning, så vi burde ha bestilt inn vesentlig større volumer, sier daglig leder i Wee.no, Roger Wee.

Wee.no opplever at omsetningen av utstyr har vært uventet høy i høst. Det merkes spesielt med at flere produkter enn normalt er utsolgt før sesongavslutning.

– Lageret med våre største og viktigste produktgrupper har tømt seg i et helt annet tempo enn tidligere år. Dette gjelder alt fra vedmaskiner og beitepussere til snøfresere og dieselvarmere, forteller daglig leder i Wee.no, Roger Wee.

  Etter rekordåret i fjor regnet vi med en noe mer moderat utvikling i 2024. Det har vi tatt høyde for, men vi ser nå at vi kunne vært mer offensive med bestillingen av de mest omsatte maskinene. Etterspørselen overgår tilbudet for øyeblikket, noe vi tror gjelder for flere i bransjen, sier Wee.

Roger Wee

 

Oppgang under Dyrsku’n

Utstyrsleverandøren stilte også i år på landbruksmessa Dyrsku’n i Telemark, hvor de viktigste utstyrsnyhetene og trendene blir presentert. Salget i tiden rett etter messa gir ofte en pekepinn på temperaturen i utstyrsmarkedet i Norge, og for å gi et bilde på utviklingen har Roger Wee sammenliknet tallene fra perioden rundt Dyrsku’n i år med samme periode i fjor.

Omsetningen for Wee.no i uken etter messa viser seg å ha steget med 33 prosent.

– Det var mye «trøkk» på Dyrsku’n i år, med over 90 000 besøkende og flere titalls nye utstillere. Vår konklusjon etter messa er at dagens økonomi neppe har bremset privatpersoner og bedrifters kjøpelyst. De mest innovative produktene og de mer prisgunstige varemerkene tiltrekker seg tvert imot mer interesse enn tidligere. Et eksempel er vår nye vedmaskin Teak XL Pro HW som er godkjent for veitransport, forteller Roger Wee.

– I den grad folk er opptatt av renta, så har de nå en positiv rentebane i sikte. Dermed er det fortsatt en god betalingsvilje for praktisk utstyr, enten det er knyttet til jobb eller fritid, avslutter Roger Wee.

Se utstyret som har solgt best på Dyrsku'n

Se video fra messa – og hvem som dukket opp på standen her!

 

 

 

                                 

 

 

 

 

 

 

Tilbake