Lanserer sin første elektriske hjullaster i Norge

Lanserer sin første elektriske hjullaster i Norge

Wee.no lanserer nå RWX MTECH 1.2, en utslippsfri og støysvake hjullaster i 1-tonns klassen. Nykommeren er utviklet for å løse innendørsoppdrag både for entreprenører, bønder og gartnere.

RWX har i dag flere større hjullastere på det norske markedet som alle har til felles at de driftes på diesel. Nyheten RWX MTECH 1.2 skiller seg fra øvrige modeller ved å være den første elektriske hjullasteren fra RWX-serien i Norge.  

Med null utslipp, lavt støynivå og lett framkommelighet er RWX MTECH 1.2 tilpasset bruk både innendørs og utendørs. Hjullasteren er utviklet for prosjekter innen bygg og anlegg, lagervirksomhet, vedlikehold, gartneri- eller gårdsdrift, og er spesielt brukervennlig i miljøer der avgasser ikke er ønsket.

MTECH 1.2 sin elektriske motor sørger for en løftekraft på 500 kg, som enten hentes ut i en standard skuff på 0,2 m3 eller med en pallegaffel. En elektrisk pumpe sørger for effektiv hydraulikk, og med pendling i midtledd og firehjulsdrift har hjullasteren godt grep og alltid fire hjul i kontakt med underlaget. Med et 60V-150Ah batteri kan hjullasteren driftes sammenhengende opp til seks timer.

 

Ønsker elektrisk drift

Fagansvarlig maskin hos Wee.no, Jan Sigurd Bakken, merker for tiden større etterspørsel etter elektriske maskiner.

– Dette er et naturlig tilskudd til RWX-serien fordi stadig flere får øynene opp for elektriske hjullastere. For daglige gjøremål i fjøs og stall, eller for vedlikehold og rehabilitering i lukkede bygninger, er det vesentlig for mange at hjullasteren ikke slipper ut avgasser eller støyer for mye.

–  At elektriske hjullastere nå har kommet på nivå med sine dieseldrevne søsken – både hva gjelder håndtering, funksjon og pris – gjør at markedet er mer modent for det utslippsfrie alternativet. RWX MTECH 1.2 er derfor en modell vi har tro på i markedet for mindre hjullastere i Norge, sier Jan Sigurd Bakken i Wee.no.

Tekniske data RWX MTECH 1.2

Lengde: 2915mm
Høyde: 2122mm
Vekt: 900kg
Dumpehøyde: 1300mm
Løftehøyde: 2100mm
Maksimal løftekraft: 500 kg
Motortype: HL-60
Batteri: 60V-150Ah

Pris: kr. 89 100 + mva

Importør: Wee.no

Se hjullasteren her!

 

 

Tilbake