NYHET: Denne mobile vedmaskinen kan trekkes bak bilen

NYHET: Denne mobile vedmaskinen kan trekkes bak bilen

Teak XL Pro – med modellnavnet Highway – er det nye tilskuddet til Wee.no sitt vedmaskinsortiment. For første gang tilbyr utstyrsleverandøren en vedmaskin tilrettelagt for veitransport over lengre distanser.

Nyheten baserer seg på vedmaskinen Teak XL Pro, og leveres med en 13,5 HK Briggs & Stratton motor, helhydraulisk sagefunksjon, akkumulator for trykkjustering, sverd og sagkjede fra Stihl, og et 320 cm langt matebånd.

 

Den viktigste nye funksjonen med Teak XL Pro HW har likevel med mobilitet å gjøre. Teak XL Pro HW er nemlig bygget på en tilhengerplattform med solide og fjærdempede hjul, lys, AL-KO påløpsbremse, samt bremser på hjul og aksel. Det gjør maskinen E-merket og godkjent for vei og inntil 80 km/t hastighet.

 

Thomas Kallevik

                                                                                  Thomas Kallevik

 

– Dette er en funksjon som har vært etterspurt i markedet lenge, forteller produktansvarlig vedmaskiner i Wee.no, Thomas Kallevik.

 

– Selv om flere av vedmaskinmodellene leveres med hjul, har ingen tidligere vært godkjente for veitransport. Å kunne trekke med seg vedmaskinen utgjør en stor forskjell for mange som ønsker å operere maskinen på ulike steder, eller også ha en mulighet for å leie ut vedmaskinen, forteller Kallevik.

 


Teak XL Pro HW, som veier 720 kg om måler 250 cm i lengden, er utstyrt for å håndtere stokker opp mot Ø48 cm. Maskinen leveres videre med hydraulisk stokkeholder, hydraulisk justering av kniv og sving på transportøren. Maskinen er i tillegg utstyrt med et forbedret smøresystem for sagkjede, der automatisk styrte ventiler gir en mer optimal forsyning av olje.

 

Akkurat nå får du et tidsbegrenset introtilbud på Teak XL pro Highway! Se prisen her!

 

 

Tekniske data Teak XL Pro Highway

 

Godkjenning: E-merket for veitransport

Motor: Teak B&S 13,5 HK med EL-start 
Maks diameter: Ø48
Kløyvetrykk: 20 t
Kløyvesyklus: 6 sekunder
Standard kniv: 4 deler kniv

Vedstørrelse: 30-60 cm
Bredde mateband: 19 cm
Bredde transportband: 25cm
Lengde mateband: 190cm
Lengde transportband: 320 cm

Vekt: 720 kg
Sverd: Stihl 22"
Produksjonskapasitet: ca. 3-4 m3/time

Pris: Fra kr. 100 000 + mva


Les mer og kjøp Teak HW her! 

 

 

 

 

Tilbake