Utvider samarbeid med vedmaskinprodusent

Utvider samarbeid med vedmaskinprodusent

Vedmaskinprodusenten Rima inngår nå en utvidet avtale med Wee.no for å møte en stadig økende etterspørsel etter vedmaskiner i det norske markedet. Så langt har importøren solgt nær 1500 av Rima sine maskiner i Norge.

Representanter fra produsenten Rima, med adm. dir. Andy Gao i spissen, var nylig på besøk i Wee.no sine lokaler i Tysvær for å underskrive en forlenget og utvidet kontrakt med den norske importøren. Årsaken til utvidelsen er at Norge i løpet av de tre siste årene har blitt ett av Rimas største markeder for vedmaskiner i Europa.

De to aktørene har siden 2017 hatt et tett samarbeid for å tilpasse produktene bedre for det norske markedet. Dette samarbeidet skal nå forsterkes, forteller administrerende direktør i Rima, Andy Gao. 

– Som importør for Rima i Norge har Wee.no spilt en viktig rolle i utviklingen av eksisterende og nye vedmaskiner. Så langt har vi levert rundt 1500 maskiner til det norske markedet, som er et imponerende antall vedmaskiner, sier Gao.

  Samarbeidet har tidvis vært både komplekst og tidkrevende, for det er relativt store prosesser bak det å tilpasse produkter. Responsen vi får fra markedet viser imidlertid at innspillene vi får fra Norge har gjort produktene bedre i samtlige markeder vi opererer i, sier Andy Gao.

Se dagens tilbud på vedmaskiner her!

 

Tredoblet salget

For tiden leverer produsenten seks modeller av sine vedmaskiner til Norge. Maskinene er enten utstyrte med PTO-drift for tilkobling til traktor, med bensinmotor eller med elektrisk motor. De siste tilpasningene for det norske markedet inkluderer lengre transportbånd, hydrauliske kniver og stokkeholdere, samt en tilpasset rist som samler spon og barkrester i bunnen av maskinen.

Adm. dir. og forretningsutvikler i Wee.no, Rune Wee, kan skilte med en tredobling i salget av vedmaskiner siden 2020. Han understreker viktigheten av å følge produsentene tett for å sikre best mulig kvalitet og tilpasning av produkter.

– Bruk og behov varierer normalt mye på det internasjonale markedet, så for oss er det viktig å være tett på i utviklingen for å sikre et godt og tilpasset produkt. Hensikten med våre innspill til Rima har vært å gjøre maskinene mer praktiske i bruk, men også å utvide livslengden til produktet, samt redusere den fysiske belastningen på sluttbrukeren, sier Rune Wee.

Som en del av det utvidede samarbeidet planlegges det nå for at flere medarbeidere i Wee.no skal besøke Rimas fabrikker nord i Kina.

– Vi er godt fornøyde med samarbeidet så langt og ser frem til å utvide dette ytterligere med nye modeller i tiden som kommer, avslutter adm. dir. og forretningsutvikler i Wee.no, Rune Wee.

Les mer om våre vedmaskiner og se tilbudene her!

 

 

 

 

 

Tilbake