Wee inngår avtale med polsk utstyrsprodusent

Wee inngår avtale med polsk utstyrsprodusent

Den polske maskin- og utstyrsprodusenten Kolaszewski og Wee.no har inngått en avtale om rettighetene til varemerket FK Machinery i det norske markedet.

Kolaszewski ble opprettet i 1974 og er i dag en storprodusent av utstyr innen landbruk og vedlikehold, i første rekke til frontlastere, minilastere og teleskoplastere. Selskapet holder til i Bytow nord i Polen, og sysselsetter i dag over 150 personer.

Utstyrslevererandøren Wee.no har nå inngått en avtale med den polske produsenten som sikrer enerett på import og salg av produktene i serien FK Machinery i Norge. Produktlinjen består av blant annet graveskuffer, skogsklyper, rundballeklyper, foringsklyper, samt utstyr for snørydding.

Artur Kupc i Kolaszewski (t.v.) og Jan Sigurd Bakken i Wee.no har inngått samarbeidsavtale om FK Machinery i Norge.

– Vi kjenner allerede godt til produsenten og produktene og vet at dette er en solid og kvalitetsbevisst aktør. En liten funfact er at Kolaszewski tidligere bygget stålunderstell til Ekornes sine Stressless-stoler, sier Jan Sigurd Bakken, maskinansvarlig i Wee.no.

– Avtalen er i tråd med vår strategi om å importere flere produkter fra Europa. Det gir oss både praktiske, logistikkmessige og miljømessige fordeler. Produktlinjen komplementerer dessuten vårt øvrige sortiment, noe som gjør at vi ønsker å legge ressurser i FK Machinery i Norge, sier maskinansvarlig i Wee.no, Jan Sigurd Bakken.

Artur Kupc har ansvar for det norske markedet hos Kolaszewski. Som tidligere ansatt hos Wee.no kjenner han godt til utstyrsleverandøren i Tysvær.

– Etter å ha bodd hele seks år i Norge kjenner jeg både Wee, språket og det norske utstyrsmarkedet godt. Det er en klar fordel for begge parter i dette samarbeidet. Vi er godt fornøyde med å lande denne avtalen, og jeg ser fram til å få FK Machinery ut til målgruppene våre i Norge, sier Artur Kupc i Kolaszewski.

Se alle FK-produktene her!

Balleklype fra FK Machinery

Tilbake