Om wee.no

Om oss


Wee.no er en familieeid, landsdekkende nettbutikk som holder til på Frakkagjerd. I dag tilbys det et bredt utvalg av produkter innen kategoriene landbruk, industri, bygg, hage, skogsutstyr, anlegg og vinterutstyr. Men visste du at det hele startet med én lastebil?

Historien om det som i dag er Wee.no AS strekker seg helt tilbake til 1958, da den 18 år gamle Rolf Wee skaffet seg sin første lastebil og etablerte selskapet Rolf Wee Transport AS. Fra tidelig 1960-tallet var transport hovednæringen, og med tiden kom også anleggsmaskintjenester inn i foretningsmodellen. Både maskiner og mannskap ble på 1990-tallet utleid til oppdrag i forbindelse med utbygging av oljebransjen på Karmøy, Kårstø, Mongstad og Kolsnes. 

Rolfs sønner Rune og Åge, ble tidelig delaktige i driften av selskapet. Allerede i tenårene var de aktive støttespillere i bedriften. Tidelig på 2000-tallet startet de med import av anleggsmaskiner fra Nederland. Kort tid senere gikk brødrene over til utstyrsimport fra Kina. Det har vært en spennende reise, hvor en har vært innom blandt annet transport, utleie, hjelpemidler , campingutstyr, museum og kjøreskole.

Det er for bedriften viktig å annerkjenne at det er entreprenørskapet til unge Rolf som la grunnlaget for dagens omfattende forretningsdrift. Tre generasjoner senere har selskapet vokst seg til en betydelig og samfunnsengasjert forretningsaktør på Haugalandet.  I dag er Rune Wee eier, og hans sønn Roger Haugen Wee daglig leder i Wee.no, mens Åge Wee eier og driver en av Norges ledende bryggeleverandører, Wee Marine.

Nettbutikken Wee.no har som tidligere nevt base på Frakkagjerd. Dette er rett utenfor Haugesund, på Vestlandet. Her finner man administrasjon, lager og verksted. Det er her det jobbes for at våre kunder skal få kundeservice i toppklasse. Produkter testes, klargjøres, pakkes og sendes til kunder direkte i fra Frakkagjerd. Det tilbys lynrask levering, prisgunstige produkter, og det jobbes hver dag for at handleopplevelsen i nettbutikken skal være en suksess. Kundene er en utrolig viktig støttespiller som det settes ubeskrivelig stor pris på. Uten dem, og alle de fantastiske menneskene som jobber i Wee.no hadde ikke du lest akuratt denne teksen nå. Wee.no eksisterer på grunn av en enorm innsats allerede fra 1958,  og denne innsatsånden lever i beste velgående i dag og mange mange år fremover.